Het cosmetisch laboratorium van Triple A Cosmetics werkt volgens de richtlijnen ISO 9001 en ISO 122716. Al onze grondstoffen nemen wij af van gerenommeerde leveranciers, die bij elke grondstof de benodigde veiligheidsinformatiebladen leveren. Elke batch die we produceren, ondergaat strenge controles en testen wij in ons eigen laboratorium volgens de richtlijnen 1223/2009 van de EEG.

Triple A Cosmetics werkt met de allernieuwste versie van het Coptis systeem. Coptis is de toonaangevende leverancier van software solutions voor Research & Development in de cosmetica-industrie. Het grootste dienstverlenend cosmetisch laboratorium ter wereld controleert en update dagelijks dit unieke en effectieve online programma. Alle grote internationale cosmetica bedrijven maken hiervan gebruik.

Het Coptis systeem voert alle kwalitatieve en kwantitatieve berekeningen uit en produceert de Certificates of Analyses. Het systeem stelt een productinformatiedossier samen, die alleen nog door een bevoegd persoon doorgerekend en geautoriseerd hoeven te worden.

Zo waarborgt Triple A Cosmetics haar hoge kwaliteit en continuïteit.