De geschiedenis van Triple A Cosmetics

Triple A Cosmetics Triple A Cosmetics

In de jaren 60 verbouwde Abraham Mostert kruiden, planten en bloemen op zijn velden in de Betuwe. Elke dag als de zon opging, werden ze geplukt. Van de kruiden en planten trok hij krachtige extracten en uit de bloemen won hij hoogwaardige oliën, die als basis dienden voor zijn crèmes, zalfjes en andere verzorgende producten. Ook was hij bekend om zijn hoestdranken, fytotherapieën en siropen. Hij vulde alles met de hand af in de welbekende bruine flessen en potten.

Op een dag kreeg Abraham echter een ernstig ongeval waar hij een whiplash aan overhield. Tot zijn grote verdriet kon hij zijn bedrijf toen niet meer voortzetten.

In 1999 nam Agnes Hesselink de recepturen en de productie over en ging verder onder de naam Laboratoire Caroli. Een ode aan Abrahams vrouw Caroline die jarenlang in het bedrijf had gewerkt. Er volgde een fantastische groei. Zowel in omzet als in een grotere variatie aan producten.

In 2007 verhuisde Laboratoire Caroli naar Lobith. Midden in de natuur, in de uiterwaarden van de Rijn, kochten we een pand dat aan de modernste eisen voldoet. De naam wijzigde in Triple A Cosmetics, die aangeeft dat we AAA-kwaliteit leveren. Private label is de kracht van Triple A Cosmetics. Met aantallen vanaf 100 stuks per product, ligt een eigen cosmeticalijn voor iedereen binnen handbereik.

Triple A Cosmetics, vanaf 20 juni 2017 in handen van Elles Grootherder, is nu een modern cosmeticabedrijf waar we trends op de voet volgen en waar wij met ons team producten ontwikkelen en produceren die net het verschil maken.

Onze filosofie

Triple A Cosmetics

Alle delen van ons lichaam verdienen de hoogste vorm van aandacht. Ons uiterlijk is tenslotte ons visitekaartje. Wij moeten onze huid en ons haar beschermen tegen vervuiling, stress, onvolkomenheden en veroudering.

Bij Triple A Cosmetics gebruiken we daarvoor de allerbeste grondstoffen, unieke hoogwaardige oliën, eigengemaakte kruidenextracten en de meest krachtige werkstoffen. Wij verwerken de natuurlijke grondstoffen en materialen met respect voor mens en milieu.